DSC 5203-2

Jääkausi pyörii täysillä. 
Voit varata aikoja kaudelle, sekä yksittäis- että vakiovuoroja, menemällä sivulle "Jäävuorot".
Kauden hinnat säilyvät ennallaan: 98 €/h arkipäivisin klo 16 saakka, 143 €/h iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä. 

"Jäävuorot" aukeaman varauskalenterista löydät ajat jolloin hallissa tapahtuu. Sieltä löydät myös vapaat, porukallesivarattavissa olevat ajat.

Ilman varausta pääset luistelamaan ilmaiseksi torstaisin klo 16-17:30 mailan kanssa (torstai 18.10 alkaen) ja perjantaisin klo 15:30-17:30 ilman mailaa (perjantai 19.10 alkaen). Luistimia ja kypäriä voit lainata paikan päältä, kysele hallinhoitajalta.

 

Kaudella 2017-18 jäätunteja käytettiin lähes 1700. Teimme myös tänä vuonna asiakaskyselyn. Kyselyn tuloksista päätellen, hallin käyttäjät ovat viihtyneet varsin hyvin; useimmat (87%) antoivat kouluarvosanat 8 tai 9. Joukossa on tosin jokunen kutonen, seiska ja kymppikin.

Haluatko varata oman vakio- tai irtovuoron? Se käy helposti tällä lomakkeella, saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi.

Voit lähettää meille myös vapaata palautetta. Kerro meille, miten voimme toimia vieläkin paremmin

Nähdään jäällä!


Kokeile jotain uutta tänä vuonna, juhli syntymäpäivääsi jäällä!

Jäähallissa voitte luistella, pelata ja syödä kakkua tilavassa kahvilassa.

Hallissa on jo vietetty useita syntymäpäiväjuhlia, jotka ovat menneet oikein hyvin. Haluamme tarjota myös kaikille muille mahdollisuuden erilaiseen juhlaan!

"Jäävuorot"-sivulta näet seuraavan kuukauden vapaat ajat, soita tai laita viesti yhteyshenkilöllemme ja kysele sinulle sopivista vapaista vuoroista.

Raaseporin messut 2


Hallia, n. 2000 m2 kaukaloineen, voi hyödyntää myös muissa isoa katettua tilaa vaativissa tilanteissa – esimerkiksi näyttelyissä, tapahtumissa tai konserteissa.

Hallissa on jää elokuun puolivälistä noin toukokuun puoliväliin, jonka jälkeen koko jääalue voi toimia tapahtumakäytössä. Hallissa onkin järjestytty jo useampi messuja sekä muita suurempia yleisötapahtumia.