DSC 5203 2

Ishallen öppnas och kontraktstiderna kör igång 14 augusti. De publika turerna startar under andra halvan av oktober, exakt tidpunkt har inte beslutats ännu.
Timpriserna är oförändrade.


I bokningskalendern under fliken "Istider" hittar du tiderna när det är aktiviteter i ishallen. Där ser du också när det finns lediga tider, för dig eller ditt gäng att boka.

Lördagen 19.8 kl 10-13 ordnar vi stor säsongöppning i hallen tillsammans med Ice Team för alla våra vänner. Då har ni möjlighet att skrinna på den nya isen (kl 10-12). I bytesbörsen kan ni bli av med all den sportutrustning  som har blivit för liten under sommaren, och skaffa ny istället för den. (Obs: inte bara utrustning för issport!). Vi ordnar tävlingar och lotteri mm. Mera info på vår facebook-sida.


Gå till fliken "Händer i hallen" så kan du se när det är matcher och andra publikevenemang i ishallen. (Uppdateras för den kommande säsongen när matchtidtabeller publiceras)


Under säsongen 2016-17 nådde användningen igen över 1800 h. Av timmarna användes nästan 200h av skolor och dagisar och drygt 80 h var publika skrinnturer, sponsrade av staden. Vi tackar alla som har besökt oss och understött oss och önskar er välkomna igen nästa säsong.

Vill du boka en enskild tid för ditt gäng eller en födelsedagsfest? Det är lätt, skicka en förfrågan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du kan också skicka fri feedback. Berätta oss, hur vi kunde vara ännu bättre


Vi ses på isen!


Testa på något nytt i år, fira födelsedagen på is!

I ishallen kan ni skrinna, leka på isen och äta födelsedagstårtan i vårt rymliga kafe. De tidigare kalasen har lyckats bra och vi vill gärna erbjuda fler chansen till ett annorlunda kalas!

Under fliken istider ser ni vilka tider som är tillgänliga för nästa månad och ni kan gärna ringa eller maila vår kontaktperson för att se vilka tider på ert datum som är lediga.

Raaseporin messut 2


Har du ett gäng som vill spela hockey, rinkbandy, teamåka eller bara skrinna? Boka en egen tid åt er!
Ni behöver inte reservera för hela säsongen, ni kan också reservera några turer och prova hur det smakar.

Turerna är i allmänhet 1,5h men vi kan vid behov också sälja 1h turer. Klicka in på fliken "Istider" och gör din reservation.

Istiden kostar 98 €/h för vardagar före kl 16 och 143 €/h för kvällar efter 16 och lördag/söndag och helgdagar. Priserna inkluderar moms.

Här kan du läsa reglerna för ishallen.