DSC 5203 2Om du vill komma och skrinna med ditt gäng, finns det ännu bra tider som du kan boka. Tex på söndag förmiddagar är det ledigt. Det finns också tid på lördag och tisdag kväll. Läget i realtid ser du här.

Vill du boka en enskild tid för ditt gäng eller en födelsedagsfest? Det är lätt, skicka en förfrågan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säsongens publikskrinningar är på onsdagar och fredagar, kl 16-17 med klubba och 17-18 utan klubba.

Du kan också skicka fri teedback. Berätta os, hur kan vi vara även bättre


Vi ses på isen!


Testa på något nytt i år, fira födelsedagen på is!

I ishallen kan ni skrinna, leka på isen och äta födelsedagstårtan i vårt rymliga kafe. De tidigare kalasen har lyckats bra och vi vill gärna erbjuda fler chansen till ett annorlunda kalas!

Under fliken istider ser ni vilka tider som är tillgänliga för nästa månad och ni kan gärna ringa eller maila vår kontaktperson för att se vilka tider på ert datum som är lediga.

Raaseporin messut 2


Har du ett gäng som vill spela hockey, rinkbandy, teamåka eller bara skrinna? Boka en egen tid åt er!
Ni behöver inte reservera för hela säsongen, ni kan också reservera några turer och prova hur det smakar.

Turerna är i allmänhet 1,5h men vi kan vid behov också sälja 1h turer. Klicka in på fliken "Istider" och gör din reservation.

Från 1.10.2014 kostar istiden 89 €/h för vardagar före kl 16 och 135 €/h för kvällar efter 16 och lördag/söndag och helgdagar. Priserna inkluderar moms. För alla turer bokade före 1.10 gäller de gamla priserna, dvs 85 resp 130 €/h.

Här kan du läsa reglerna för ishallen.